ARTISTA

Maria José Sans Olmedo

Escric aquest text per explicar una mica el que veieu en aquesta web, que és un regal sorpresa i molt emotiu del meu nebot Francesc. He pensat en comentar-vos un parell de qüestions que surten quan parlo de la meva pintura.

Una de les preguntes recurrents a la meva vida, de vegades me la fan les persones que coneixen la meva obra i de vegades me la faig jo mateixa, és per què pinto. Amb el pas dels anys hi han hagut molts motius com tenir alguna cosa a dir, voler mostrar un món interior, un filtre o visió del que em rodeja, ser estimada, créixer com artista i persona…. Si m’ho penso bé
tinc tants motius com anys que fa que pinto o dibuixo, que és
pràcticament tota la meva vida. Un d’ells i possiblement el més important és que jo sóc en part la meva pintura i sense ella no estic completa.

Sans Olmedo Artista

Estil de pintura

L’altre pregunta és el motiu de les figures rodones o de les meves “gordes”. El cert és que m’agraden aquest tipus de formes, són dolces i sense arestes, elles són com una vida amable, flueixen en equilibri i no són agressives. La pintura crec que és la meva manera de mostrar un món, per mi idíl·lic, que convido a formar-hi part i a gaudir-lo.

I per acabar, el més important, espero que us agradi el que veureu aquí…

ESCRIU-ME

Propostes, exposicions, xerrades, col·loquis, compra d’obres…